MMA Loodgieter Den Haag | 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 070 - 22 10 163

Nieuws

Geen onderdeel van een categorie

Kijk uit voor malafide loodgieters en tussenpersonen

Schokkend nieuws: Oplichters in Loodgieter Land

Waar iedere Loodgieter en ontstoppingsbedrijf allang op de hoogte was van oplichters in onze branche. Wij wilden er al langer een blog over schrijven, maar geen idee eigenlijk waarom niet. Misschien omdat negativiteit niet verkoopt.

Wij zijn al jaar in jaar uit bezig om onze reputatie. Helaas komt het vaak voor dat er partijen bovenin Google kunnen staan in de advertenties. Hier komt geen enkele kwaliteit aan te pas. Degene met de grootste portemonnee staat bovenaan. Althans degene die dus weet dat je iedere klik investering in Google moet terugverdienen.

Vervelend voor de consument maar ook voor ons!

Wat mensen vaak niet beseffen is dat iedere ontstoppingsdienst enorm veel geld per dag en dus per maand uitgeeft aan Google marketing. Wij zoeken altijd de balans op tussen posities en het rendement. Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat wij soms wel 70 tot 100 Euro per opdracht bij Google investeren. Iedereen kan bedenken dat er wel wat verdiend moet worden aan alle kanten.

Je hebt je bus, hele dure spuitinstallaties, rioolveren die onderhevig zijn aan vervangen, eventuele garantiekwesties, brandstof, verzekeringen, personeel, bedrijfskleding enz enz

Eerlijkheid duurt het langst

Omdat wij dagelijks tientallen mensen helpen bij hun riool of afvoer verstoppingen, kennen wij de markt en begrijpen wij enorm goed dat je naast kwaliteit leveren eerlijk moet zijn. Wij communiceren onze prijzen op de website, aan de telefoon als je bent en voordat wij überhaupt beginnen met werken nemen wij onze werkzaamheden en bijbehorende kosten met je door.

“Onze kosten nemen wij door aan de telefoon als je belt, ze staan op de website en voordat wij beginnen met werken nemen wij deze nogmaals mondeling met je door. Dat is één van de belangrijke pijlers bij MMA. Wij wensen naast nog een hele langdurige voortzetting van ons bedrijf gewoon goed te doen en dé betrouwbare ontstoppingsdienst te zijn”

Wat de Telegraaf erover schreef

’Pas op voor loodgieters bovenaan in Google’

De titel van het artikel laat niet veel tot de verbeelding over. Het behoeft echter wel een nuance. Het gaat namelijk echt om het advertentie-gedeelte. Daar kan iedereen zich op inkopen. Lees het artikel en neem hun tips ten harte. Wij werken gelukkig al sinds jaar en dag op deze manier. Transparantie en kwaliteit.

Hoeveel last wij er zelf van hebben? Partijen als deze kunnen voor foute klikken zorgen, onbetrouwbare bedrijven maakt dat mensen nog meer gaan zoeken, wat zich vertaald in een lagere conversie. Dit betekend meer klikkers voordat mensen besluiten zaken met je te doen. Helaas is dit een keiharde realiteit waar wij niks aan kunnen doen.

“Als je in nood op Google zoekt naar een loodgieter, wees dan erg voorzichtig met bedrijven die bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. Vaak gaat het om louche bemiddelaars, concludeert De Consumentenbond.”

Waarom wij altijd garantie geven en eerlijke prijzen hebben?

Simpelweg omdat wij nog 25 jaar met ons vak bezig willen zijn. Wij investeren naast bergen geld in Google ook heel veel geld aan onze website, bus, apparatuur verzekeringen, pensioenen enz enz.

“Wist je dat wij soms wel 70 tot 100 Euro investeren om 1 klant via Google te krijgen?”

Dit betekend dus zeker niet dat een bedrag van 600 tot 800 Euro is gerechtvaardigd bij een simpele afvoer verstopping. Wij communiceren altijd helder onze tarieven. Deze staan ook altijd gewoon op onze websites.

Wil je worden geholpen met je afvoer verstopping of rioolverstopping? Wij zijn echt de best uitgeruste Ontstoppers in de regio’s waar wij websites hebben. De lokale vakman bereik je gewoon via ons 085 nummer. Dit nummer is nodig in onze telefooncentrale om je altijd bij de dienstdoende loodgieter te krijgen. Je kunt je voorstellen dat wanneer je dag en nacht bezig bent je in ploegendiensten moet werken.

Wil je goed worden geholpen? Bel dan nu 085-188 199.

Geen onderdeel van een categorie

WC verstopt Den Haag hoe werkt het en wat gebruiken wij hiervoor

WC verstopping in Den Haag

WC verstopt Den Haag hoe werkt het en wat gebruiken wij hiervoor? Wanneer wij op locatie komen schatten wij altijd in hoeverre wij de verstopping met de handpomp kunnen oplossen. Wanneer het sanitair goed is aangesloten kunnen wij regelmatig voldoende druk uitoefenen. Hierdoor kunnen de kosten voor een verstopping in de wc doorgaans meevallen. Wij nodige u uit om onze korte video te bekijken.

Wanneer blijkt dat wij de oplossing niet met deze pomp kunnen brengen, hebben wij de mogelijkheid om op te schalen met een professionele rioolveer. Deze rioolveer heeft verschillende opzetstukken waardoor je goed je werk kunt doen bij leidingen met een grote diameter. Hiervoor zal eerst de porseleinen pot moeten worden gedemonteerd en zodoende kunnen wij gebruik maken van de rioolveer.

Mocht de rioolveer de klus niet kunnen klaren en blijkt het een verstopping in het riool te zijn? Geen probleem voor een MMA loodgieter. Onze loodgieters zijn de

Rioolservice Den Haag apparatuur

Rioolservice Den Haag apparatuur

meest compleet uitgeruste loodgieters in de gehele regio. Wij worden dan ook geregeld ingeschakeld door collega loodgieters die gebruik willen maken van onze professionele spuitapparatuur. Deze is ingebouwd in onze bussen en hiermee zijn wij in staat om rioolverstoppingen op wel 100 meter afstand op te lossen. De watertank bevat 500 liter water. Hierdoor zijn wij in staat iedere rioolverstopping of keukenverstopping altijd duurzaam op te lossen.

Waar lopen wij geregeld tegenaan?

Nog steeds komen wij op locatie bij mensen die geen garantie hebben ontvangen van de eerste loodgieter die zij hebben ingeschakeld. Het probleem bij deze ‘storingsspecialisten’ is dat zij vaak alleen een rioolveer hebben. U kunt zich voorstellen dat wanneer wij ons in moeten schakelen en zij hiervoor niets kunnen rekenen, zij hier niet om staan te springen. Daarom kiezen wij ervoor om alles in house te regelen. Wel zo eerlijk en daarom geven wij echte garantie af.

Wij communiceren altijd vooraf wat wij gaan doen wat we kunnen verwachten om te rekenen wel zo eerlijk. Uiteraard geven wij op onze werkzaamheden altijd de MMA garantie.

Blijkt nou dat de verstopping binnen de garantieperiode terug komt, bel gerust en wij komen er aan.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Bel dan nu 085-0188 199!

Geen onderdeel van een categorie

Video van keukenontstopping

Hierbij een korte video van een voorbeeld hoe wij onze rioolveer gebruiken om een keukenafvoer te ontstoppen. Met deze techniek reinigen wij ook direct een leiding voor een optimaal resultaat. U ziet in deze video al het verschl in diameter van een professioneel rioolveer en een rioolveer die bij een lokale bouwmarkt verkrijgbaar is.

Mocht u advies willen of willen weten wat u nog meer zelf kunt doen? Bekijk onze website. Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Bel dan nu 085-0188 199!

 

Geen onderdeel van een categorie

Simpele oplossing bij stank in huis

Wij worden geregeld gevraagd wat de oorzaak van stank in huis is. Maar wat is nu de oplossing bij stank in huis. Hier is uiteraard geen makkelijk antwoord op te geven. Echter bestaat er wel voor 1 specifiek probleem een makkelijke oplossing. Wij richten ons in dit stuk even op de stank uit de kast waar het apparaat van de stadswarmte komt.

Vaak gebruiken mensen met stadswarmte de kast waar deze in hangt als opbergruimte. Het apparaat van de stadswarmte heeft echter ruimte nodig om af te koelen en te ontluchten. Wij geven graag als tip mee om eerst de ruimte volledig vrij te maken. Het apparaat van de stadswarmte kan natuurlijk kapot zijn en dan moet er een specialist aan te pas komen.

De Ruimte helemaal vrij maken kan echter wel vaak een positief resultaat hebben. Merkt u dat de stank na 2 dagen weg is, dan heeft u waarschijnlijk een belangrijke factor te pakken. Probeer de ruimte zo vrij mogelijk te houden. Is de stank niet weg? Probeer dan alle ontluchtingen te vullen met water. Bij voorkeur doet u na het water een laagje olie, sla of zonnebloem, volstaat. De olie zal op het water drijven waardoor u de stank uit deze leidingen goed afdekt.

Heeft dit alles nog niet tot een goed resultaat geleid, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u verder helpen. Wij hopen u echter hiermee voldoende op weg te hebben geholpen.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!

Geen onderdeel van een categorie

Blog loodgieter Den Haag

Hierbij een eerste blog van uw loodgieter in de regio Den Haag.

We hebben de eerste weken nauwelijks overleefd qua drukte. Omdat we te maken hebben gehad met sneeuw en dooingen en verstoppingen zijn we enorm druk geweest. Daarom zijn wij wat achter gebleven qua updates. Dit terwijl dit wel de onderliggende afspraak is met MMA.

We hebben veel verstoppingen verholpen. De garantie is een mooie bijkomstigheid voor onze klanten. Dit brengt meteen rust in de situatie wanneer je op locatie komt. Wij weten dat iedere oplossing duurzaam is en daar staan we ook voor. We zijn al bij 2 particulieren geweest waar een andere partij de afvoer had ontstopt. Deze gaven geen garantie en dat weet je direct dat iemand niet achter zijn werk staat.

Verder zijn wij enorm ondersteunend bezig geweest bij onze collega’s. De grotere rioolverstoppingen hebben wij in samenwerking met de MMA groep gedaan. Fijn om hiermee samen te werken en dat we een bedrijf van formaat aan het worden zijn, maar toch allemaal wel baas in eigen winkel zijn.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!

Geen onderdeel van een categorie

Onze animatievideo

Hier kunnen jullie onze eerste video vinden.

In deze video heeft Storky last van een verstopte afvoer in de keuken. Onze loodgieter verhelpt iedere verstopping snel en vakkundig.

Heeft u last van een verstopping? Probeer deze dan in ieder geval niet op de lossen door middel van koffiedik in de afvoer te gooien. Op de website MMA Loodgieter staat een leuk artikel over deze manier van reinigen.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!

Geen onderdeel van een categorie

Begin voor jezelf, begin voor MMA Loodgieter Groep

DEN HAAG – Altijd een spannend moment om je baan op te zeggen en in het diepe te springen om voor jezelf te beginnen. Helemaal het diepe inspringen is het eigenlijk ook weer niet. Ik heb de keuze gemaakt om met MMA Loodgieters een franchise te beginnen. MMA Loodgieter heeft in Hoofddorp de beste papieren. Dit sprak mij enorm aan. Wij zijn in contact gekomen en omdat het van beide kanten meteen goed voelde, hebben we halverwege 2018 de knoop doorgehakt om een vestiging in Den Haag te beginnen. Ik had al een garagebox, dus vanuit hier gaan we beginnen. De investeringen gedaan en hier staan mijn spullen redelijk veilig.

Na eerst een aantal klussen vrijblijvend te hebben meegelopen, zijn we halverwege 2018 vaker samen op pad gegaan. Zo hebben we beide toch van elkaar kunnen leren, maar belangrijker was het voor de eigenaar van MMA te Read more