MMA Loodgieter Den Haag | 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 070 - 22 10 163

Over ons

DIRECT CONTACT

24 uur dag, 7 dagen per week

Over MMA Loodgieter Den Haag

MMA loodgieter Den Haag is onderdeel van de MMA groep. In 2019 is er een samenwerking tot stand gekomen in de vorm van een franchise concept. Halverwege 2018 zijn wij samen gekomen om definitief het besluit te nemen om MMA kwalitatief te laten groeien.

Samenwerking MMA Loodgieter Groep

De samenwerking gaat verder dan alleen de naam en logo faciliteren. Vanuit het gedachtegoed van MMA waar de klant centraal staat, moet iedere samenwerking aan voldoen. De intensieve samenwerking is al in juli 2018 begonnen. De oprichting van MMA Loodgieter Den Haag is in januari 2019 gebeurd.

Een traject van inwerken en bijscholen is aan de samenwerking vooraf gegaan. De kennis van alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden heeft de loodgieter in Den Haag  opgedaan in zijn carrière als allround Loodgieter. Het inwerken en de kennisoverdracht zitten hem in de communicatie en de wijze waarop er naar werkzaamheden moet worden gekeken. Alle werkzaamheden moeten worden duurzaam worden verricht. De klant moet op de hoogte zijn wat er zelf kan worden gedaan aan intern onderhoud van het leidingwerk.

Deze kernpunten zijn belangrijk en worden gewaardeerd. Met een loodgieter van MMA Loodgieter Den Haag, haalt u dus niet zomaar iemand in huis. U haalt een duurzame oplossing in huis.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!