Wij worden geregeld gevraagd wat de oorzaak van stank in huis is. Maar wat is nu de oplossing bij stank in huis. Hier is uiteraard geen makkelijk antwoord op te geven. Echter bestaat er wel voor 1 specifiek probleem een makkelijke oplossing. Wij richten ons in dit stuk even op de stank uit de kast waar het apparaat van de stadswarmte komt.

Vaak gebruiken mensen met stadswarmte de kast waar deze in hangt als opbergruimte. Het apparaat van de stadswarmte heeft echter ruimte nodig om af te koelen en te ontluchten. Wij geven graag als tip mee om eerst de ruimte volledig vrij te maken. Het apparaat van de stadswarmte kan natuurlijk kapot zijn en dan moet er een specialist aan te pas komen.

De Ruimte helemaal vrij maken kan echter wel vaak een positief resultaat hebben. Merkt u dat de stank na 2 dagen weg is, dan heeft u waarschijnlijk een belangrijke factor te pakken. Probeer de ruimte zo vrij mogelijk te houden. Is de stank niet weg? Probeer dan alle ontluchtingen te vullen met water. Bij voorkeur doet u na het water een laagje olie, sla of zonnebloem, volstaat. De olie zal op het water drijven waardoor u de stank uit deze leidingen goed afdekt.

Heeft dit alles nog niet tot een goed resultaat geleid, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u verder helpen. Wij hopen u echter hiermee voldoende op weg te hebben geholpen.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Slechts €19,- voorrijkosten en altijd garantie op onze professionele ontstopping. Bel dan nu 085-0188 199!