WC verstopping in Den Haag

WC verstopt Den Haag hoe werkt het en wat gebruiken wij hiervoor? Wanneer wij op locatie komen schatten wij altijd in hoeverre wij de verstopping met de handpomp kunnen oplossen. Wanneer het sanitair goed is aangesloten kunnen wij regelmatig voldoende druk uitoefenen. Hierdoor kunnen de kosten voor een verstopping in de wc doorgaans meevallen. Wij nodige u uit om onze korte video te bekijken.

Wanneer blijkt dat wij de oplossing niet met deze pomp kunnen brengen, hebben wij de mogelijkheid om op te schalen met een professionele rioolveer. Deze rioolveer heeft verschillende opzetstukken waardoor je goed je werk kunt doen bij leidingen met een grote diameter. Hiervoor zal eerst de porseleinen pot moeten worden gedemonteerd en zodoende kunnen wij gebruik maken van de rioolveer.

Mocht de rioolveer de klus niet kunnen klaren en blijkt het een verstopping in het riool te zijn? Geen probleem voor een MMA loodgieter. Onze loodgieters zijn de

Rioolservice Den Haag apparatuur

Rioolservice Den Haag apparatuur

meest compleet uitgeruste loodgieters in de gehele regio. Wij worden dan ook geregeld ingeschakeld door collega loodgieters die gebruik willen maken van onze professionele spuitapparatuur. Deze is ingebouwd in onze bussen en hiermee zijn wij in staat om rioolverstoppingen op wel 100 meter afstand op te lossen. De watertank bevat 500 liter water. Hierdoor zijn wij in staat iedere rioolverstopping of keukenverstopping altijd duurzaam op te lossen.

Waar lopen wij geregeld tegenaan?

Nog steeds komen wij op locatie bij mensen die geen garantie hebben ontvangen van de eerste loodgieter die zij hebben ingeschakeld. Het probleem bij deze ‘storingsspecialisten’ is dat zij vaak alleen een rioolveer hebben. U kunt zich voorstellen dat wanneer wij ons in moeten schakelen en zij hiervoor niets kunnen rekenen, zij hier niet om staan te springen. Daarom kiezen wij ervoor om alles in house te regelen. Wel zo eerlijk en daarom geven wij echte garantie af.

Wij communiceren altijd vooraf wat wij gaan doen wat we kunnen verwachten om te rekenen wel zo eerlijk. Uiteraard geven wij op onze werkzaamheden altijd de MMA garantie.

Blijkt nou dat de verstopping binnen de garantieperiode terug komt, bel gerust en wij komen er aan.

Wil je direct worden geholpen met een verstopping? Bel dan nu 085-0188 199!